Sunday, May 13, 2012

there's no way i'm turning back

Oehoehoeh, aeg läheb ikka nii kiiresti. Nii palju tegemist on ka kogu aeg. Ja Viin on ikka imeimeilus :).
Nii, aprilli alguses käisin siis Salzburgis. No niiiiiiiii ilus oli ikka. Neli päeva veetsin koos hostisa venna perega. Väga toredad olid. Kahju oli kohe nende juurest ära minna.
Vahepealset aega ma eriti ei mäleta, hehe. Tean vaid, et tegemist oli palju :D.
Mai alguses oli yfukatega viimane seminar. Viisin Geirile ta soovitud pildi ka ära. Vastutasuks sain sõna "aitäh". Hea seegi, haha :D.
Mis joonistamisse puutub- nii palju tahtjaid on. Hostõde ütles ka, et nii paljud tema sõbrad on minu joonistamisoskusest vaimustuses :). Plaanin viimasel kuul tänavakunstnikuks ka hakata. Eks näis, mis saab.
Emps tuleb ka juuni alguses siia :):):):). Ei jõua kohe ära oodata, nii suur igatsus on ikka peal.
Võitluskunstis on juba edusamme näha, haha. Ja jooksmised on 2-2,5 h pikkuseks veninud.
Saksa keelest saan juba üpris hästi aru. Aga no nende artiklitega on ikka jama majas. Neid ei saa ma vist kunagi selgeks :D. Ja mu saksa keel pidi väga armas olema, hahahah...
Praegu vedelen voodis, üritan magada, aga no kuidagi ei saa, kuigi olen mega väss. Jõudsin 6 hommikul alles koju :D. Eile jõudsin ka 7 hommikul koju. Suvi on peaaegu käes ja linnast tuleb siiski viimast võtta!
Ahjaa, üleeile käisin koos sõpradega maa-alust järve, Seegrottet vaatamas. Mega ilus oli, panen millalgi pildid ka.

Armsat emadepäeva!!!

4 comments:

  1. mis aitäh! :D korra näeme ju veel...toon sulle midagi mis starts with B and ends with S ... ;)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: ( maviscalos_laen_laenamine@outlook.com ). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    ReplyDelete